Tilbuddet gælder frem til Nyhederne i Danmarks Fugle zoo

Nyheder har det med at komme hele tiden her i Fugle Zoo. Nogle bliver sat i gang med det sammme andre må vente lidt, mest på grund af økonomi; men sådan er hverdagen vel nok for os alle.

I 2016  

Ferieboliger i Fugle Zoo - både 1 og 2 værelses legligheder

Autocampere kan overnatte ved Fugle zoo

Cykelferien kan få et lille ophold i vores sheltere -- og få en god nats søvn i frisk halm

Infocenteret er klar til konferencer og fortællinger for alle.

I 2017

Mange af vore ugler yngler allerede i år, bla. Sebia uglen, Bengalsk ugle, Brun natugle, stor hornugle

Efter 20 års søgen er det nu lykkedes at finde en mage til vores - helt ned fra midt Frankrig - og det er kærlighed ved første blik. Vi håber på at det fortsætter.

Besøg også vores helt nye tiltag: SANSE OG FORDYBELSESHAVEN Den afdeling arbejder vi på konstant for at få den tilplantet hurtigst muligt. Følg arbejdet!

I 2018

I år har vi sat service i højsæde og vil ikke have at folk skal lede efter en P. plads når de besøger vores herlige sted. Derfor har vi påbegyndt en ny stor P. plads, så vi snart kan rumme 100 personbiler. Det nordiske hus erved at stå færdig udvendig og arbejdet pågår indvendig. Hvis vi er heldige påbegyndes den sidste nye store voliere i sommer, og så er anlægget ved at være helt klar til de nordiske og danske fugle arter.

 

Danmarks Fuigle Zoo "Altid et besøg værd"

Nyhed fra 2019

Fra i år 2019 er det muligt at booke fortællinger og guidet foredrag i Fugle zoo selvom vi holder vinterlukket Tunge ud

Alle skoler kan nu booke sig ind på vores mail og bestille en dag de ønsker at komme med en skoleklasse for at høre lidt om fugle og vores arbejde med pasning og pleje hver dag også her om vinteren. Står du som lærer og har en klasse der arbejder med natur eller fugle, så benyt dette tilbud.

Send blot en mail til os info@danmarksfuglezoo.dk og anmod om en dag hvor i ønsker at komme forbi, så finder vi en løsning meget hurtigt. Prisen er næsten under det halve her om vinteren.

Tilbuddet gælder frem til 30. marts 2019 GrineTunge udCool for så bliver det sommer igen.

Danmarks Fugle Zoo - Frydenlund Fuglepark // Skovvej 48-50 // 5690 Tommerup // Tlf.: 64 76 13 22
Kornelius Marketing