Fugle Konferencen 2018

Lørdag d. 7. juli fra kl. 10:00 - 22:00

                  Husk:  kun helt alm. entre`-- Alle fortællinger er GratisTunge ud

Kl. 10:00 Åbner Fugle Zoo

Kl. 13:00 Foredrag af  Sara Torres Ortizfra fra Mexico

Det er lykkedes os at få biolog og forsker Sara fra Mexico til at komme og fortælle en masse om de studier hun har gjort, omkring fugle og deres intelligens. Sara flyver vildt rundt i hele verden og studerer fugle og deres adfærd og intelligens. Når hun er her i Danmark og forsker på SDU kommer hun fremover meget i Danmarks Fugle Zoo, hvor vi fremover skal lægge anlæg og fugle til i hendes forsøg. Sara vil også fortælle om den vigtighed det er at samarbejde om forskning imellem de zoologiske haver i hele verden, og den økonomi der er forbundet med dette.

 

Kl. 14:30  Kaffepause

Kl. 15:00  Foredrag af Dyrepasser Paw F. Gosmer fra Ålborg Zoo

Paw arbejder til dagligt i Ålborg zoo som dyrepasser, og han har elefanter som speciale. Paw elsker sine elefanter og deres måde at være på. Når han kan få tid til det rejser han til Afrika for at være med i flere elefant studier. Dette arbejde sætter han meget højt, da han gerne vil være med til at gøre en forskel for de truede elefanter.

 

 

Kl. 18:00  Middag i Papegøjecafeen   ( Tilmelding på 64761322  )

Papegøjecafeen tilbyder : ta` selvbord med 3 slags kød, forskellige salatblandinger og flutes, forskellige kartofler         prisen er 170 kr. pr. person inkl. aftenkaffe

Kl. 20:00 Foredrag af Flemming Nielsen Coordinator i København Zoo

Flemming har i mange år arbejdet som coordinator i København Zoo, og har derfor mange forbindelser i hele verden. Han har rejst meget og har garanteret mange oplevelser med i ærmet. Fuglene er hans pasion som mange af vi andre. Dennegang vil Flemming komme og fortælle om den tilbagegang der i betandene af fugle ikke bare her i Danmark, men også generelt i hele verden. Flemming vil ganske enkelt fortælle hvad vi vil komme til at opleve i fremtiden når man går en aftentur her. -- Ganske enkelt død kedeligt og meget trist -- hvad skal vi gøre nu og her???

 

Kl. 21:30 Kaffe pause og spørgsmål til dagens emner

KL. 22:30 (CA) Årets Fugle Konference slutter

 

Danmarks Fugle Zoo - Frydenlund Fuglepark // Skovvej 48-50 // 5690 Tommerup // Tlf.: 64 76 13 22
Kornelius Marketing